Invitation til Landdistriktskonferencen 2024

Minister for byer og landdistrikter, Morten Dahlin, inviterer til årets landdistriktskonference, hvor der sættes fokus på fremtidens landdistrikter. Konferencen afholdes mandag d. 11. november 2024 i ToRVEhallerne i Vejle.

Til konferencen vil der være inspirationsoplæg og debat om fremtidens landdistrikter, en projektbørs med visionære landdistriktsprojekter, der har gjort en forskel lokalt. Derudover vil minister for byer og landdistrikter, Morten Dahlin, uddele Landdistriktsprisen 2024.

”Vi skal selv skabe de fremtidige landdistrikter, som vi gerne vil have.  Jeg glæder mig til, at møde landdistriktsaktører og ildsjæle og debattere både udfordringer og løsninger i forhold til fremtidens landdistrikter”, siger minister for byer og landdistrikter, Morten Dahlin.

På årets ”projektbørs” kan man få et inspirerende indblik i erfaringer og resultater fra et udvalg af visionære landdistriktsprojekter.

”Jeg er stor fortaler for eksemplets magt. Derfor glæder det mig meget, at konferencen kan vise de gode eksempler på, hvordan projekter og virksomheder lykkes i landdistrikterne til inspiration fremtidige initiativer”, siger minister for byer og landdistrikter, Morten Dahlin.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i Landdistriktskonferencen. Ved tilmelding til konferencen har du mulighed for at vælge overnatning på konferencestedet for egen regning.

Tilmeld dig til landdistriktskonferencen 2024 her, senest mandag d. 28. oktober. Der er et begrænset antal pladser, der tildeles efter ”først til mølle” princippet.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt Plan- og Landdistriktsstyrelsen for spørgsmål vedrørende konferencen på landdistriktspulje@plst.dk eller på telefon 41717897 hverdage mellem kl. 9-15.

Nyhedsarkiv

03/07 2024

I dag lander en positiv besked om støtte fra Landdistriktspuljen i indbakken hos 56 ansøgere.

01/07 2024

Minister for byer og landdistrikter, Morten Dahlin, udpeger vinderen af Landdistriktsprisen 2024 på årets Landdistriktskonference d. 11. november…

25/06 2024

Danmark skal være et foregangsland i den grønne omstilling, og vi er nu et skridt tættere på, at de første energiparker kan realiseres. Det siger…

20/06 2024

Pressemeddelelsen udsendes på By-, Land- og Kirkeministeriets hjemmeside på vegne af styregruppen for arbejdsmiljøundersøgelsen.

Som opfølgning på…

18/06 2024

By-, Land- og Kirkeministeriet har i efteråret 2023 taget initiativ til nedsættelse af en arbejdsgruppe om autocampere. Arbejdsgruppen blev forankret…

11/06 2024

Minister for byer og landdistrikter Morten Dahlin løfter i dag sløret for et nyt rådgivende udvalg, der skal bedømme ansøgningerne til…