Samarbejdsaftaler 2015

På denne side offentliggøres samarbejdsaftaler mellem menighedsråd og / eller andre kirkelige myndigheder, som er iværksat eller godkendt i 2015.

 

Samarbejdets

art

Samarbejdende myndigheder

Provsti og stift

Dispensation

Dato for godkendelse og udløb

 

Vedtægt for ansættelse af en fælles konsulent for personaleadministrative funktionerMenighedsråd i Kerteminde Prosti, Fyens Stift (Kerteminde-Drigstrup, Dalby-Stubberup og Mesinge-Viby sognes menighedsråd)Kerteminde Provsti Fyens StiftDer dispenseres fra § 9 i lov om menighedsråd. Samarbejde i henhold til § 43Ministeriet har godkendt vedtægten 29. juli 2015. Ingen udløbsdato.Se vedtægt (pdf)
Oprettelse af stilling som personalekonsulent i Skive, Salling og Holstebro provstierSkive, Salling og Holstebro Provstier, Viborg StiftSkive, Salling og Holstebro Provstier, Viborg StiftDer er tale om en tilslutning til en vedtægt godkendt d. 2. februar 2010 med dispensation fra § 17 g, stk. 4, i lov om folkekirkens økonomi.

Godkendt 25. juni 2015.

Ingen udløbsdato.

Se vedtægt (pdf)
Fælles ansættelse af personale ud udpegning af kontaktpersonNim, Underup og Føvling sogneHorsens Provsti og Aarhus Stift§ 9, stk. 5, jf. § 43 i lov om menighedsråd

Godkendt 31. maj 2015.

Ingen udløbsdato

Se vedtægt (pdf)
Omfordelingspulje for menighedsrådene i Horsens Provsti og provstiudvalgetMenighedsrådene i Horsens ProvstiHorsens Provsti og Aarhus Stift§ 17 g, stk. 2, i love om folkekirkens økonomi og § 20 i lov om menighedsråd

Godkendt 22. juni 2015

Udløber 1. november 2017

Se vedtægt (pdf)
Ansættelse og administration af en stilling som personalekonsulentMenighedsrådene i Silkeborg Provsti i Århus StiftSilkeborg Provst, Århus Stift

§ 17 g, stk. 2 i lov om folkekirkens økonomi.

§ 9, stk. 5 i lov om menighedsråd.

Godkendt 18. juni 2015Se vedtægt (pdf)
Kalkning af kirkerTryggevælde provstiudvalg og 17 konkrete menighedsråd fra Faxe ligningsområde og 13 konkrete menighedsråd fra Stevns ligningsområde, jf. vedtægtens § 1.Tryggevælde Provsti og Roskilde StiftDisp. fra § 17 g, stk. 2, i lov om folkekirkens økonomi og fra § 3, stk. 1, i lov om folkekirkens kirkebygninger og kirkegårde.

24. marts 2015. Ingen udløbsdato.

Se vedtægt (pdf)
Kalkning af kirkerNæstved provstiudvalg og 27 konkrete menighedsråd fra Næstved Provsti, jf. vedtægtens § 1.Næstved Provsti og Roskilde StiftDisp. fra § 17 g, stk. 2, i lov om folkekirkens økonomi og fra § 3, stk. 1, i lov om folkekirkens kirkebygninger og kirkegårde.23. april 2015. Ingen udløbsdato.Se vedtægter (pdf)
Visionsprojekt og lokalt finansieret præstestillingMenighedsråd i Brønderslev ProvstiBrønderslev Provsti og Aalborg StiftSamarbejde i henhold til §43 og §43a3. november 2015. Ingen udløbsdato.Se vedtægter (pdf)
Den folkekirkelige skoletjeneste i Brønderslev ProvstiMenighedsråd i Brønderslev ProvstiBrønderslev Provsti og Aalborg StiftSamarbejde i henhold til §43, stk. 1 i lov om menighedsråd og §5, stk. 6 i lov om folkekirkens økonomi3. november 2015. Ingen udløbsdato.Se vedtægter (pdf)